შემადგენლობა მაიონეზი - 120 გრ მჟავე კიტრი - 1 ს/კ (პატარა კიტრები) კაპერსები - 1 ს/კ ხახვი - 1 თავი (პატარა) ლიმონის წვენი - 2 ს/კ მარილი - გემოვნებით წიწაკა - გემოვნებით მომზადება ტარტარ- სოუსი ძალიან უხდება თევზს და ქათმის ხორცს. დაჭრილი მჟავე კიტრი,ხახვი კაპერსები ავურიოთ ერთმანეთში.
ჩავყაროთ მაიონეზში, დავამატოთ ლიმონის წვენი,მარილი და წიწაკა. ავურიოთ.
ასევე შეიძლება კამის, ნიორის და ოხრახუშის დამატება გემრიელად მიირთვით!
მიმაგრება: |